| Table of contents agric. soc. desarro vol.13 n.1 Texcoco Jan./Mar. 2016 Articles | | | | · The native turkey, an everyday backyard element in Playa Ventura, Copala, Guerrero, México García-Flores, Alejandro; Guzmán-Gómez, Elsa
| | | | · Seed productivity and adoption of the H-520 maize hybrid in México’s tropics Sierra-Macías, Mauro; Rodríguez-Montalvo, Flavio A.; Palafox-Caballero, Artemio; Espinosa-Calderón, Alejandro; Andrés-Meza, Pablo; Gómez-Montiel, Noel O.; Valdivia-Bernal, Roberto
| | | | · Social participation in Sierra Fría: Natural Resource Protection Area (APRN), Zacatecas, México Hernández-Ramírez, Daniel; Alanís-Rodríguez, Eduardo; Jiménez-Pérez, Javier; Aguirre-Calderón, Oscar A.; Treviño-Garza, Eduardo J.
| | | | · Perception of pollution of the Tlapaneco River by the riverside population Bustamante-González, Angel; Galindo-De Jesús, Gerardo; Jaramillo-Villanueva, José L.; Vargas-López, Samuel
| | | | · Methodological elements for strengthening of the localized agrifood systems (SIAL) approach Grass-Ramírez, José F.; Cervantes-Escoto, Fernando; Palacios-Rangel, María I.
| | | | · Analysis of the amaranth value chain in México Ayala-Garay, Alma V.; Espitia-Rangel, Eduardo; Rivas-Valencia, Patricia; Martínez-Trejo, Guillermina; Almaguer-Vargas, Gustavo
| | | | · Mercado el 100: participative consumption experience to favor the sustainability of agriculture and food systems Salgado-Sánchez, Raquel; Castro-Ramírez, Adriana E.
| | | | · Emblematic foods and tourism: the link between the bola cheese from Ocosingo and the regional tourism offer Agudelo-López, Mónica A.; Cesín-Vargas, Alfredo; Thomé-Ortíz, Humberto
| | | | · Profitability of the grape (Vitis vinífera) production systems for table and industry in Aguascalientes, México Borja-Bravo, Mercedes; García-Salazar, José A.; Reyes-Muro, Luis; Arellano-Arciniega, Sergio
| | | Book review | | | | · Domenico Moro. 2011. Nuevo compendio de El Capital. Síntesis del libro I de El Capital de Karl Marx con referencias Y comparaciones con la realidad contemporánea. Ediciones de Intervención Cultural/El Valseca-Rojas, Rosalío
| | | | · Villegas, Abraham. Lozano, Octavio. Cervantes, Fernando. 2015. Valorización de los quesos mexicanos genuinos. Conocimiento, degustación, acompañamiento y gastronomía. Biblioteca básica de agricultura. Cesín-Vargas, Alfredo
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