| Table of contents agric. soc. desarro vol.11 n.2 Texcoco Apr./Jun. 2014 Articles | | | | · Nutrition and rural development policy in Latin America: the human nutrition initiative network Nuñez-Espinoza, Juan F.; Tace-Nelson, Erin
| | | | · Characterization of greenhouse tomato production units in Oaxaca Martínez-Gutiérrez, Gabino Alberto; Díaz-Pichardo, René; Juárez-Luis, Griselda; Ortiz-Hernández, Yolanda D.; López-Cruz, Juana Y.
| | | | · Strategies of peasant families in Pueblo Nuevo, Municipality of Acambay, Estado de México Magdaleno-Hernández, Edgar; Jiménez-Velazquez, Mercedes A.; Martínez-Saldaña, Tomas; Cruz-Galindo, Bartolome
| | | | · Migration of adolescent population from San Mateo Ozolco, Puebla Amavizca-Ruiz, Jesús R.; Regalado-López, José; Álvarez-Gaxiola, J. Felipe; Méndez-Espinoza, José A.; Mendoza-Robles, Ricardo; Galvanovskis-Kasparane, Agris; Díaz-Puente, José M.
| | | | · Current situation and retrospective of genuine cheeses from Chiautla de Tapia, México Grass-Ramírez, José F.; Cesín-Vargas, Alfredo
| | | | · Maize production (Zea mays L.) in the state of Puebla: using spatial equilibrium approach to identify the most competitive producing zones Flores-Cruz, Luis A.; García-Salazar, José A.; Mora-Flores, José S.; Pérez-Soto, Francisco
| | | Reviews | | | | · Del sabor a café y sus nuevas invenciones: Escenarios cafetaleros de México y América Latina Velázquez-Salazar, Marisol
| | | | · La leche y los quesos artesanales en México Cesín-Vargas, Alfredo
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