alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RAMIREZ-RIVERA, EMMANUEL DE JESUS [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Delgado-Vidal, Fátima Karina et al. Elaboración de galletas enriquecidas con barrilete negro (Euthynnus lineatus): caracterización química, instrumental y sensorial. Universidad y ciencia, Dic 2013, vol.29, no.3, p.287-300. ISSN 0186-2979


   2 / 6
select
to print
 Juárez-Barrientos, José Manuel et al. Traditional ranchero Jarocho cheese: a multidisciplinary study from a typicity approach. Rev. mex. de cienc. pecuarias, June 2021, vol.12, no.2, p.353-369. ISSN 2007-1124


   3 / 6
select
to print
 Hernández-Santos, Betsabé et al. Physicochemical properties of extruded ready-to-eat snack from unripe plantain blends, pineapple by-products and stevia. Nova scientia, 2021, vol.13, no.27. ISSN 2007-0705


   4 / 6
select
to print
 Ramírez-Rivera, Emmanuel de Jesús et al. Comparación de mapas de preferencia mediante el análisis descriptivo cuantitativo y perfil flash en hamburguesas. Ecosistemas y recur. agropecuarios, Abr 2016, vol.3, no.7, p.103-112. ISSN 2007-9028


   5 / 6
select
to print
 Rodríguez-Miranda, Jesús et al. Análisis sensorial descriptivo de algunas leches comerciales consumidas en Tuxtepec, Oaxaca, México. Ecosistemas y recur. agropecuarios, Ago 2014, vol.1, no.3, p.269-279. ISSN 2007-9028


   6 / 6
select
to print
 Díaz-Rivera, Pablo et al. Efecto de la estacionalidad en la calidad microbiológica y fisicoquímica de leche de cabra producida en el centro de Veracruz, México. Biotecnia, Abr 2023, vol.25, no.1, p.100-108. ISSN 1665-1456


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information