alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PENA RAMOS, ALFONSO [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Peña Ramos, Alfonso et al. Heterosis y aptitud combinatoria para producción y calidad de forraje en seis poblaciones de maíz. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Set 2012, vol.3, no.3, p.389-406. ISSN 2007-1124


   2 / 6
select
to print
 Núñez Hernández, Gregorio et al. Caracterización agronómica y nutricional del forraje de variedades de especies anuales en la región norte de México. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Jun 2010, vol.1, no.2, p.85-98. ISSN 2007-1124


   3 / 6
select
to print
 Peña Ramos, Alfonso et al. H-383: híbrido de maíz blanco intermedio para grano y forraje para el norte, centro y occidente de México. Rev. Mex. Cienc. Agríc, Dic 2017, vol.8, no.8, p.1891-1896. ISSN 2007-0934


   4 / 6
select
to print
 Peña Ramos, Alfonso, González Castañeda, Fernando and Robles Escobedo, Francisco Javier Manejo agronómico para incrementar el rendimiento de grano y forraje en híbridos tardíos de maíz. Rev. Mex. Cienc. Agríc, Mar 2010, vol.1, no.1, p.27-35. ISSN 2007-0934


   5 / 6
select
to print
 Ramírez-Díaz, José Luis et al. H-391: híbrido trilineal de maíz de grano blanco para regiones del subtrópico de México. Rev. fitotec. mex, Set 2023, vol.46, no.3, p.327-329. ISSN 0187-7380
    · text in spanish


   6 / 6
select
to print
 Ramírez Díaz, José L. et al. Propuesta para integrar un patrón heterótico de maíz de grano amarillo para la zona de transición de México: I. Método y formación de poblaciones. Rev. fitotec. mex, Set 2013, vol.36, no.3, p.189-199. ISSN 0187-7380


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information