alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HERNANDEZ MONTES, ARTURO [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Reyes-Buendía, Claudia et al. Sopa de elote (Zea mays) tipo crema con mucílago de nopal (Opuntia spp.) como espesante, sus características físicas y aceptación sensorial. TIP, 2020, vol.23. ISSN 1405-888X


   2 / 4
select
to print
 Hernández Morales, Carolina et al. El proceso socio-técnico de producción de Queso Añejo de Zacazonapan, Estado de México. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Jun 2011, vol.2, no.2, p.161-176. ISSN 2007-1124


   3 / 4
select
to print
 Vázquez Carrillo, María Gricelda et al. Evaluación sensorial de tortillas de maíz recién elaboradas y empacadas. Rev. Mex. Cienc. Agríc, Feb 2011, vol.2, no.1, p.161-167. ISSN 2007-0934


   4 / 4
select
to print
 Martínez Aquino, Valeria et al. La influencia de los valores humanos en el consumo del queso Seco Encerado del Istmo de Tehuantepec, Oaxaca, y sus significados: el efecto mediador de los atributos tangibles. Acta univ, 2023, vol.33. ISSN 0188-6266


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information