alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : CESIN-VARGAS, ALFREDO [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Bastidas-Orrego, Lina María et al. Conflictos socioambientales y minería a cielo abierto en la Sierra Norte de Puebla, México. Textual anál. medio rural latinoam., Dic 2018, no.72, p.35-65. ISSN 2395-9177


   2 / 12
select
to print
 Agudelo-López, Mónica et al. Evaluación y análisis sensorial del Queso Bola de Ocosingo (México) desde la perspectiva del consumidor. Rev. mex. de cienc. pecuarias, Mar 2019, vol.10, no.1, p.104-119. ISSN 2007-1124


   3 / 12
select
to print
 Cesín-Vargas, Alfredo. Guillermo Herrera Arreola. Manejo de pastizales en la ganadería extensiva SEP, IPN, CIIDIR, UNAM, Coordinación de Humanidades, UAER, Editorial Trillas. 2017. 254 p.. agric. soc. desarro, Set 2018, vol.15, no.3, p.465-468. ISSN 1870-5472
    · text in spanish


   4 / 12
select
to print
 Cesín-Vargas, Alfredo. Villegas De Gante Abraham, Santos Moreno Armando, y Cervantes Escoto Fernando. 2016. Los Quesos Mexicanos Tradicionales. agric. soc. desarro, Jun 2017, vol.14, no.2, p.323-326. ISSN 1870-5472
    · text in spanish


   5 / 12
select
to print
 Cesín-Vargas, Alfredo. Villegas, Abraham. Lozano, Octavio. Cervantes, Fernando. 2015. Valorización de los quesos mexicanos genuinos. Conocimiento, degustación, acompañamiento y gastronomía. Biblioteca básica de agricultura.. agric. soc. desarro, Mar 2016, vol.13, no.1, p.175-178. ISSN 1870-5472
    · text in spanish


   6 / 12
select
to print
 Agudelo-López, Mónica A., Cesín-Vargas, Alfredo and Thomé-Ortíz, Humberto Alimentos emblématicos y turismo. La vinculación del queso bola de Ocosingo con la oferta turística regional. agric. soc. desarro, Mar 2016, vol.13, no.1, p.131-149. ISSN 1870-5472


   7 / 12
select
to print
 Cesín-Vargas, Alfredo. La leche y los quesos artesanales en México. agric. soc. desarro, Jun 2014, vol.11, no.2, p.243-248. ISSN 1870-5472
    · text in spanish


   8 / 12
select
to print
 Grass-Ramírez, José F. and Cesín-Vargas, Alfredo Situación actual y retrospectiva de los quesos genuinos de Chiautla de Tapia, México. agric. soc. desarro, Jun 2014, vol.11, no.2, p.201-221. ISSN 1870-5472


   9 / 12
select
to print
 Cesín-Vargas, Alfredo. Producción Sustentable: Calidad y Leche Orgánica. agric. soc. desarro, Mar 2012, vol.9, no.1, p.85-90. ISSN 1870-5472
    · text in spanish


   10 / 12
select
to print
 García-Navarro, María José et al. Funciones agroalimentarias y socioculturales del traspatio en una comunidad Totonaca de Huehuetla, Puebla, México. Acta univ, 2020, vol.30. ISSN 0188-6266


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information