alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BELLO-PEREZ, L. A. [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Agama-Acevedo, E. et al. Estructura interna de los gránulos de almidón de plátano mediante gelatinización química superficial: propiedades morfológicas, fisicoquímicas y moleculares. Rev. Mex. Ing. Quím, Abr 2015, vol.14, no.1, p.73-80. ISSN 1665-2738


   2 / 5
select
to print
 Rivas-González, M., Zamudio-Flores, P. B. and Bello-Pérez, L. A. Efecto del grado de acetilación en las características morfológicas y fisicoquímicas del almidón de plátano. Rev. Mex. Ing. Quím, Dic 2009, vol.8, no.3, p.291-297. ISSN 1665-2738


   3 / 5
select
to print
 Guerra-DellaValle, D. et al. Effect of chemical modification type on physicochemical and rheological characteristics of banana starch. Rev. Mex. Ing. Quím, Aug 2009, vol.8, no.2, p.197-203. ISSN 1665-2738


   4 / 5
select
to print
 Guerra-DellaValle, D. et al. Efecto del tiempo de reacción en la acetilación del almidón de plátano. Rev. Mex. Ing. Quím, Dic 2008, vol.7, no.3, p.283-291. ISSN 1665-2738


   5 / 5
select
to print
 Sánchez-Rivera, M. M. and Bello-Pérez, L. A. Efecto de la temperatura en la reacción de oxidación del almidón de plátano (Musa paradisiaca L. ). estimación de la energía de activación. Rev. Mex. Ing. Quím, Dic 2008, vol.7, no.3, p.275-281. ISSN 1665-2738


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information