alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : BAEZA-MENDOZA, LOURDES [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Espinosa-Moreno, Judith et al. Identificación de los alimentos tradicionales de Tabasco para la determinación de su potencial como artesanía alimentaria. Estud. soc. Rev. aliment. contemp. desarro. reg., Jun 2022, vol.32, no.59. ISSN 2395-9169


   2 / 3
select
to print
 Centurión-Hidalgo, Dora et al. Comidas y bebidas en celebraciones y ritos como rasgo de identidad cultural tabasqueña. Estud. soc. Rev. aliment. contemp. desarro. reg., Jun 2021, vol.31, no.57. ISSN 2395-9169


   3 / 3
select
to print
 Cruz-Bacab, Luis et al. Evaluación sensorial de embutido tipo chorizo a base de carne de conejo. Abanico vet, Abr 2018, vol.8, no.1, p.102-111. ISSN 2448-6132


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information