alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : AGAMA-ACEVEDO, EDITH [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Agama-Acevedo, Edith et al. Características físicas y químicas de dos razas de maíz azul: morfología del almidón. Rev. Mex. Cienc. Agríc, Jun 2011, vol.2, no.3, p.317-329. ISSN 2007-0934


   2 / 4
select
to print
 Bello-Pérez, L. Arturo et al. Aspecto nutracéuticos de los maíces pigmentados: digestibilidad de los carbohidratos y antocianinas. Agrociencia, Dic 2016, vol.50, no.8, p.1041-1063. ISSN 1405-3195


   3 / 4
select
to print
 Rosales-Reynoso, O. Lidia et al. Physicochemical evaluation of cooking and dessert bananas (Musa sp.) varieties. Agrociencia, 2014, vol.48, no.4, p.387-401. ISSN 1405-3195


   4 / 4
select
to print
 Agama-Acevedo, Edith et al. Características del almidón de maíz y relación con las enzimas de su biosíntesis. Agrociencia, Feb 2013, vol.47, no.1, p.01-12. ISSN 1405-3195


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information